12 Ocak 2010 Salı

NLP (Neuro Linguistic Programmin)'in Gücü

Doğduğumuz günden hatta daha anne karnındayken yaşadığımız olumlu olumsuz herşey bilinçalıtmız tarafından kaydedilir ve yaşam boyunca bizi sınırlayan veya bizi destekleyen etkiler olarak karşımıza çıkar.
Bugün kanserin bile nedenleri arasında kızgınlık, öfke, kin ve dargınlık gibi bizi sınırlayan duyguların ve olumsuz düşüncelerin etkileri olduğu kabul edilmektedir.
Tüm deneyimleriniz, koşullar ve eylemler bilinçaltınızın düşüncelerinize verdiği tepkilerdir.
Yaşamınız boyunca sizi sınırlayan bütün olumsuzlukları olumluya çevirmenin en etkin yolu NLP Teknikleridir.
Aklınızdan geçen düşünceler hep huzur, sağlık, barış ve iyilikler üzerine olsun. İşte o zaman yaşamınızda mucizelere tanık olacaksınız.
Unutmayın, gün bıyunca bilinçaltınıza tohumlar (düşünceler) ekiyorsunuz. Bilinçaltınıza ektiğiniz bütün olumsuz düşünceleri bedeninizde veya çevrenizde biçeceksiniz. Yalnızca olmasını istediğiniz sonuçları getirecek düşüncelere yönelin.
Aydınlanmış bir insan kendi içindeki dünyayla daha yakından ilgilenir. Şunu unutmayın: sizin dışınızdaki dünyayı biçimlendiren kendi içinizdeki dünya, yani düşünceleriniz, duygularınız ve imgelerinizdir.

Aklınızdan geçen düşünceler hep huzur, sağlık, barış ve iyilikler üzerine olsun. İşte o zaman yaşamınızda mucizelere tanık olacaksınız.

Gülay Pala KIŞLAK

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder